Boende för ensamkommande

Personer som faktiskt öppnar upp sitt hem för ensamkommande och låter dem få en plats i deras hem är ju helt otroliga. Det är fantastiskt att det finns personer med så stora hjärtan som gör det, som kan tänka sig att göra det. Fler borde ha möjlighet att göra det egentligen men det är tyvärr inte så många som vill göra det och därför finns det vissa andra som också finns att tillgå. I sådana lägen så tycker jag att det kan bli viktigt att man försöker sitt bästa ändå.

Behandlingshemmet Skeppet AB är en verksamhet som har öppet för ensamkommande barn och det är väl otroligt att det finns sådana verksamheter. Sen hjälper det ändå inte helt för det finns lite för många som kommer för att de alla ska kunna göra något mer av det. Tycker definitivt att jag kan komma och lösa det ganska enkelt och förhoppningsvis så kan det hjälpa dig på de flesta olika sätt som gör att det blir lite mindre komplicerat.

Gäller inte just det utan något annat istället så kanske du ska överlåta det åt andra istället och jag tycker själv att det känns som ett smart drag att göra något annat istället. Tror definitivt att det andra kan vara bättre och att det kan komma och vara ganska roligt också, så det blir väl det som blir mina förhoppningar nu och jag tror faktiskt ganska säkert att det ska kunna ordna sig. Och förhoppningsvis blir det då även ganska bra för de ensamkommande som kommer hit.